Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر محتوایی برنامه ثریا گفت: در دوره‌ای که تجارتمان خیلی محدود شده، دولت هم با شل‌کن سفت کن‌ها وضعیت را برای تجار سخت‌تر کرده است؛ پس دولت باید رفتارهاش را منطقی کند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، موسوی فرد، مدیر محتوایی برنامه ثریا در همایش اقتصاد در گرو استکبار که از سوی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، گفت: در دوره‌ای که تجارتمان خیلی محدود شده، دولت هم با شل کن سفت کن‌ها وضعیت را برای تجار سخت‌تر کرده است؛ لذا صادر کننده خودش را از زیر سایه دولت بیرون کشیده و هم اکنون دست دولت زیر ساتور صادر کننده هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس دولت باید رفتار هاش را منطقی کند.

وی افزود: بنیادی‌ترین معضل اقتصاد ما تورم است که قابل پیش بینی نیست؛ لذا صادرات و تولید طولانی مدتی شکل نمی‌گیرد. تورم مشکلی است که اکثر کشور‌ها آن را حل کرده اند و حل آن دست بانک‌های خصوصی و کلید بانک‌های خصوصی دست بانک مرکزی است؛ و تا این کار روانکنیم اقتصادمان ثبات نمیگیرد و درنتیجه کار آنچنانی و بزرگی صورت نخواهد گرفت؛ از این رو تجار شرایط سختی خواهند داشت و نمی‌توانند تصمیم گیری کنند.

موسوی فرد با بیان اینکه ما امروز حداقلی‌ترین روابط اقتصادی و حتی انسانی را با افغانستانی‌ها و عراقی‌ها نداریم و این‌ها گرفتاری‌های مهم و اصلی فکری است که روی دیپلماسی‌های خارجی ایران تاثیر می‌گذارد، افزود: هیچ تجارتی یک طرفه پایدار نمی‌ماند. درست است که کشور‌های شرقی در بسیاری از بازار‌ها رقیب ما محسوب می‌شوند، ولی راهکار در ضعیف نگه داشتن طرف مقابل نیست.

وی اظهار کرد: زیر ساخت فکری موجود اینگونه است که نگاه ما به خودمان و دنیا نژادپرستانه است. اگر نتوانیم از این مانع فکری عبور کنیم نمی‌توانیم با هیچ کشوری تعامل کنیم.

مدیر محتوایی برنامه ثریا با اشاره به اینکه ما امروز به عراقی‌ها به عنوان یک بازار مصرف نگاه می‌کنیم و این در حالی است که ۵ تا ۶ میلیون گردشگر از عراق داریم، افزود: چند وقت است که آقای لاریجانی وادار به استعفا شده سوالی که وجود دارد این است که جایگزین او چه کسی است؟ و قرار است پرونده چین به کدام سمت برود؟

وی بیان کرد: امروز یک سری موضوعات موهوم در رابطه با کشور‌های دیگر مطرح می‌شود. از طرفی ما حواسمان پرت است و نمی‌دانیم با چه کسانی روابط سیاسی داریم. هنوز به دستگاه دیپلماسی نگاه‌های صرفا امنیتی وجود دارد و نظامات دیپلماسی ما بر اساس اقتصاد نیست.

موسوی فرد افزود: رایزنان اقتصادی ما در کشور‌های دیگر بعد از اینکه بازنشسته می‌شوند تبدیل به یک تاجر بزرگ میشوند، ولی در دوران خدمتشان هیچ کاری نمی‌کنند. چرا که بازار به آن بزرگی را به عهده یک نفر گذاشته ایم و از او توقعات زیادی داریم.

وی با بیان اینکه وقتی در عرض یک سال ۱۰ بار تغییر سیاست در بازار مرغ داشته ایم، طبیعی ایت که تجارت به تجارت کامیونی محدود شود، تصریح کرد: باید رفتار‌های مان را منطقی کنیم. باید سراغ صادرات غیر نفتی برویم. باید صادرات غیر نفتی و بخش خصوصی در اولویت قرار بگیرد.

مدیر محتوایی برنامه ثریا گفت: آن چیزی که تجارت بین‌الملل ما را تحت الشعاع قرار می‌دهد تورم است. تورم از آن چیز‌هایی است که در دنیا بذرش را ملخ خورده و همه حل کرده اند. کلید تورم‌ها در دست بانک‌های خصوصی به رهبری بانک مرکزی است.

موسوی فرد همچنین پیش بینی ناپذیری‌ها چه در افزایش نرخ ارز و چه در کاهش نرخ ارز را مضر دانست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر دولت سیزدهم تجارت خارجی موسوی فرد کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۸۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان وام دست به عصا رانندگی کنند!

معاون بانک مرکزی با بیان اینکه امسال مدل جدید اعتبار سنجی بانکی علمیاتی می‌شود، گفت: در مدل جدید عوامل جدید مانند محکومیت مالی، جرایم رانندگی، صدک بندی یارانه هم در نظر گرفته می‌شود و دیگر مانند روال فعلی رفتار افراد در پرداخت اقساط تسهیلات تنها ملاک رتبه بندی نخواهد بود.

مهران محربیان، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در گفتگو با ایلنا درباره گلایه مردم از ساز و کار اعتبار سنجی بانک‌ها مبنی بر اینکه حتی با یک روز تاخیر در پرداخت اقساط، رتبه اعتبار سنجی آنها به طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند در حالیکه ممکن است اقشاری مانند کارگران با تاخیر حقوق و دستمزد خود را از کارفرما دریافت کنند، اظهار داشت: مدل جدید اعتبار سنجی بانک‌ها هنوز به اجرا نرسیده و با اجرای مدل جدید نحوه امتیازدهی به افراد تغییر کرد و در مدل جدید رفتار افراد در پرداخت اقساط تنها یک بخش از اعتبارسنجی است. در حالی که در مدل فعلی تقریبا عمده امتیازدهی براساس رفتار افراد در پرداخت اقساط است و هر فردی که پرداخت به موقع نداشته باشد به رتبه پایین‌تر تنزل پیدا می‌کند. 

وی با بیان اینکه در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده، گفت: در مدل جدید اعتبارسنجی عوامل دیگری در رتبه دهی موثر خواهد بود و عواملی که در این مرحله اضافه می‌شود سابقه محکومیت‌های مالی است.

معاون بانک مرکزی تاکید کرد: همچنین از موضوعات جدید در مدل اعتبار سنجی صدک بندی یارانه‌ها است و از این پس افرادی که برای دریافت یارانه اعلام می‌کنند از دهک‌های پایین جامعه هستند دیگر نمی‌توانند وام بانکی با اعداد و ارقام بالا را دریافت کنند به عبارت دیگر سقف تسهیلات برای افراد با اطلاعات صدک بندی یارانه‌ها تعیین می‌شود.

محرمیان ادامه داد: در مدل جدید موضوعات مالیاتی، جرایم رانندگی، نحوه رفع تعهدات ارزی و سایر موضوعات مورد نظر در شبکه بانکی اضافه خواهد شد و در مدل جدید رتبه بندی بسیار دقیق‌تر شده است.

وی در پاسخ به این سوال که مردم برای اصلاح رتبه خود در اعتبار سنجی باید چه اقدامی انجام دهند آیا پرداخت یک قسط زودتر به اصلاح رتبه کمک خواهد کرد، اظهار داشت: در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده و امسال هم این مدل جدید علمیاتی خواهد شد، در مدل فعلی هم مردم اگر در سررسید اقساط تسهیلات را بپردازند می‌توانند از کاهش رتبه جلوگیری کنند، اما اینکه برای اصلاح رتبه اقساط یک ماه زودتر پرداخت شود، اثرگذار نیست و نمی‌تواند توصیه درستی باشد. 

محرمیان در پاسخ به این سوال که آیا در مدل جدید اعتبار سنجی رفتار افراد در پرداخت قبوض در نظر گرفته می‌شود، افزود: در این مرحله فعلا رفتار مردم در پرداخت قبوض و پرداخت به موقع یا با تاخیر قبوض در نظر گرفته نمی‌شود.

tags # وام ، بانک مرکزی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • جنجال هوخشتره و چاپ پول؛ شاخص محرمانه تورم را چه عددی حساب کرد؟
  • کشف کالا‌های قاچاق در کهگیلویه به ارزش ۲ میلیارد ریال
  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • «همتی» برای چاپ پول نیست! | آمارهای واقعی از وضعیت پولی کشور
  • شما یا نمیدانید یا میخواهید که ندانید!
  • متقاضیان وام دست به عصا رانندگی کنند!
  • نرخ تورم در دولت رئیسی چند؛ ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰ یا بیشتر؟
  • تورم در دولت رئیسی چند؟ ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰ یا بیشتر؟