Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن مقصودی گفت: مستندات حاضر در جشنواره عمار گاه حلّال بسیاری از مسائل و معضلات هم بوده‌اند. بنابراین خیلی از این آثار به واقع قابلیت دیده شدن دارند.

گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، محسن مقصودی، مدیر موسسه رسانه‌ای «دیدبان پیشرفت فردا» و تهیه‌کننده و مجری برنامه «ثریا» که حضوری فعال در جشنواره مردمی فیلم عمار داشته و در این رویداد هم داوری کرده و هم برگزیده شده است، در گفتگو با خبرنگار سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا بیان کرد: جشنواره عمار توان مستندسازی جبهه فرهنگی انقلاب را دوچندان کرده؛ کافی است دوره‌های ابتدایی عمار و حتی محصولات انقلابی چندسال قبل را با زمان فعلی مقایسه کنید تا به تاثیرگذاری‌اش پی ببرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینجا محلی است برای خودنمایی آثار بچه‌های انقلاب

وی اضافه کرد: عملکرد جشنواره عمار با هر ضعفی باز هم قابل دفاع است. چه از نظر تولیدات کمی و چه کیفیت، می‌توان یک جهشی را در بین تولیدات دید. خصوصا اینکه محلی هم برای خودنمایی آثار بچه‌های انقلابی است.

داور جشنواره مردمی عمار اعتقاد داشت: این سال‌ها حتی آثاری که به جشنواره می‌آید اینقدر باکیفیت هستند که برای برگزیده شدن، رقابتی سختی بینشان وجود دارد و براحتی نمی‌شود دست روی یک اثر خاص گذاشت.

مقصودی در این رابطه گفت: ما در همین برنامه «ثریا» تولیداتی داشتیم که به زعم ما واقعا باکیفیت بودند اما نتوانستند جایی در میان آثار نهایی و رقابتی عمار پیدا کنند. از این جهت که دیگر آثار دریافتی جشنواره قابل تأمل بوده‌اند. پس این رقابت نشان از کیفیت آثار دارد.

این فعال رسانه‌ای در ادامه گفت: عمار موجب رشد مستندسازی انقلاب در حوزه‌های مختلف شده است؛ حوزه‌هایی مثل مبارزه با فساد، خیزش‌‎های انقلابی، کارگری و غیره که عمار توانسته با این آثار، دست روی ناگفته‌های بسیاری بگذارد و این جای تقدیر دارد.

خلا عمار را می‌توان در میان حوزه‌های نمایشی دید

تهیه‌کننده برنامه «ثریا» خاطرنشان کرد: همین مستندات حاضر در جشنواره عمار گاه حلّال بسیاری از مسائل و معضلات هم بوده‌اند. بنابراین خیلی از این آثار به واقع قابلیت دیده شدن دارند.

وی با اشاره به رشد آثار هنری حوزه جبهه فرهنگی انقلاب یادآور شد: جشنواره عمار آوردگاه این تولیدات با دغدغه است و نقش جدی در دیده شدن و جهت‌دهی آثار این حوزه داشته است.

مقصودی تأکید داشت: همین جشنواره با کمترین هزینه و جوایز حداقلی، زمانی در غربت کامل رسانه‌ای و حتی مالی قرار داشت ولی همچنان سرپاست و به جهت‌دهی جوانان و علاقه‌مندان به این نوع سوژه‌ها ادامه می‌دهد.

این تهیه‌کننده سیما در عین حال گفت: البته نمی‌گویم که عمار به کمال رسیده است چون همچنان جای کار وجود دارد بویژه این خلا را می‌توان در میان حوزه‌های نمایشی دید. پس باید جدی‌تر حتی وارد حوزه سینما شود.

محسن مقصودی اینگونه افزود: همچنانکه معتقدم عمار می‌تواند افق چندساله آینده‌اش را روی کثرت آثار نمایشی از مستند گرفته تا خصوصا فیلم بگذارد، تا در این جا نیز موجب ترقی شود.

انتهای پیام/4139/

منبع: آنا

کلیدواژه: محسن مقصودی ثریا جشنواره عمار 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۵۸۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار نوزدهمین جشنواره «هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان» کانون دراصفهان

مسئول دبیرخانه مرحله استانی نوزدهمین جشنواره «هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان» کانون گفت: در این جشنواره ۱۶ گروه نمایش در بخش‌های کانونی و آزاد با شیوه‌ی اجرای (عروسکی و زنده_عروسکی) با موضوعات توجه به نامداران، امیدآفرینی، آیین‌های بومی، سنتی، مذهبی، طنز، محیط زیست و آزاد در رده‌ی سنی نوجوانان و جوانان ۱۲ تا ۲۲ سال، به رقابت با یکدیگر می‌پردازند که با انتخاب هیئت داوران متشکل از «امیر شیخ جبلی»، «منصورقربانی» و «منیر السادات سجادیان»، ۳ گروه به عنوان نماینده استان اصفهان به مرحله کشوری راه خواهند یافت.

مریم حسینی افزود: این جشنواره امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ از ساعت ۹ صبح کار خود را در سالن نمایش تالار هنر شهرداری اصفهان کار خود را آغاز می‌کند و تا پایان روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ادامه دارد.

آیین پایانی این جشنواره سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در تالارهنر شهرداری اصفهان از ساعت ۹ الی ۱۲ با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • تلفیق آگاهانه بازیگری و موسیقی در آثار نمایشی
  • گروه‌محوری در دستور کار جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد قرار دارد
  • اهدای جایزه «فرج الله سلحشور» در جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • تئاتر بچه‌های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد/ حضور ۱۴ گروه نمایشی در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی در ساری برگزار می‌شود
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره «هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان» کانون دراصفهان
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان
  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی مازندران در ساری 
  • قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر