Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان اتحادیه‌های دانشجویی با حضور در برنامه ثریا با بیان مطالبی درباره نحوه اجرای سهمیه بندی بنزین و همچنین روند خصوصی‌سازی در کشور به عملکرد مسئولان دولتی در حوزه اقتصادی انتقاد کردند.

به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، برنامه ثریا امشب با موضوع جنبش دانشجویی و مطالبه گری تخصصی در حوزه اقتصاد مقاومتی و رونق تولید و با حضور نمایندگان  بسیج دانشجویی و اتحادیه‌های جامعه اسلامی دانشجویان، جنبش عدالتخواه دانشجویی، دفتر تحکیم وحدت و انجمن اسلامی دانشجویان مستقل روی آنتن شبکه یک سیما رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* دولت قدرت گرفتن مالیات از سلبریتی ها را ندارد

 محمد زادمهر دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در ابتدای این برنامه با اشاره به وظایف جنبش دانشجویی در رابطه با اقتصاد مقاومتی و تولید داخلی گفت: شرایط کشور با توجه امروز شرایط ویژه‌ای است و مردم ما امروز با مشکلات اقتصادی روبرو هستند.

وی با اشاره به اقدامات جنبش دانشجویی در حوزه اقتصاد مقاومتی گفت: اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان به عنوان بزرگترین اتحادیه دانشجویی کشور در پاسخ به فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره اقتصاد مقاومتی وارد میدان شد و برای تحقق این مسئله اقداماتی را انجام داد.

زادمهر با اشاره به مطالبه گری و اقدامات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان برای حل مشکلات کارگران گفت: دفاتر این اتحادیه برای حل مشکلاتی که برای کارگران در برخی شهرها ایجاد شده بود اقداماتی را انجام دادند و در مواردی هم با رئیس دستگاه قضا نامه‌نگاری‌هایی انجام شد که جا دارد از آقای رئیسی برای اینکه به صورت موردی به مسائل ورود کردند تشکر کنیم.

وی در ادامه به موضوع سهمیه بندی بنزین اشاره کرد و افزود: باید برای اصلاح ساختار اقتصادی به همه زوایا توجه کرد ولی متاسفانه دولت در رابطه با سهمیه بندی بنزین چنین کاری را انجام نداد.

دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان اضافه کرد: برخی از مسئولان در مصاحبه های خود گفتند که اگر مالیات دخانیات ده درصد افزایش پیدا می‌کرد احتیاجی به افزایش قیمت بنزین بود، سوال ما این است که چگونه دولت قدرت گرفتن مالیات از برخی مشاغل مانند سلبریتی ها را ندارد و به قشر محروم فشار می آورد.

* دولت شعار شفافیت می دهد اما عملکردش متناقض است

علی دهقان دبیر اتحادیه دفتر تحکیم وحدت نیز در ادامه این برنامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره موانع پیش روی تولید داخلی گفت: باید این موانع از میان برداشته شود و به بیاناتی که رهبر معظم انقلاب در این حوزه داشتند توجه شود.

دهقان در ادامه به موضوع شفافیت اشاره کرد و افزود: این انتقاد نسبت به دولت وجود دارد که شعار شفافیت می دهد اما عملکرد آن متناقض با این شعار است.

دبیر دفتر تحکیم وحدت تاکید کرد: این اتحادیه در خصوص شفافیت اقداماتی داشته و این مسئله را از مسئولان مطالبه می کند.

*  مشکلات نتیجه عملکرد مسئولانی است که ادای حل مشکلات را در می‌آورند

اسدی دبیر انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل هم در ادامه این برنامه با اشاره به مشکلات اقتصادی مردم گفت: مردم امروز با مشکلات اقتصادی زیادی مواجه هستند و این موضوع حاصل اقدامات اول آشوب گرانی است که خودشان را جای مردم جا می زنند و دوم مسئولانی که به جای حل مشکلات و پاسخگویی ادای حل مشکلات مردم را در می آورند.

وی گفت: در موضوع رونق اقتصادی به مسئولانی می رسیم که در بخش‌های مختلف کم کاری می کنند و با عملکرد خود باعث ایجاد مشکلاتی برای اقتصاد کشور شده اند.

اسدی در ادامه با اشاره به روند خصوصی سازی در کشور گفت: انجمن اسلامی دانشجویان مستقل در حمایت از کارگرانی که از روند خصوصی سازی نادرست آسیب دیده اند اقداماتی را انجام داده و همچنین انتقاداتی را نسبت به خصوصی سازی که باعث ایجاد مشکلاتی شده داشته است.

دبیر انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل در ادامه با اشاره به تصمیم دولت برای عدم دریافت مالیات از هنرمندان گفت: این تصمیم جای نقد دارد به اعتقاد ما اگر بحث مالیات در کشور حل شود بسیاری از مسائل اقتصادی نیز حل خواهد شد.

* لزوم برخورد با مفسدان اقتصادی دانه درشت

دانیال یادگاری دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی هم در ادامه این برنامه با اشاره به نقش جنبش دانشجویی در مقابل مردم افزود: باید ببینیم نقش جنبش دانشجویی نسبت به جریان مردم چگونه است. جنبش دانشجویی در اقدام و عمل اگر در کنار مردم نباشد هویتش به چالش کشیده خواهد شد.

وی افزود: در روند مدیریت اقتصادی کشور هرجایی بدون توجه به مردم تصمیم گیری شود مشکل ساز خواهد شد و اگر مردم در در تصمیم‌گیری‌ها نادیده گرفته شوند مشکلاتی پیش خواهد آمد.

یادگاری گفت: عده‌ای به بهانه تحریم به جان کارگر و سفره مردم افتادند.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات جنبش عدالتخواه دانشجویی در رابطه با خصوصی سازی های صورت گرفته گفت: ما به اصل خصوصی‌سازی قائل هستیم اما آن چیزی که امروز به اسم خصوصی سازی وجود دارد برخلاف این سیاسیت است.

دبیر جنبش عدالتخواه افزود: متاسفانه خصوصی سازی ها باعث ایجاد مشکلاتی برای کارگران شده که این مشکلات اعتراضات کارگران را هم در پی داشته است و انتظار ما این است که دستگاه های نظارتی در رابطه با خصوصی سازی وظیفه خود را به درستی انجام دهند.

وی گفت: مردم در رابطه نسبت به مسئولان نه تنها انتقاد دارند بلکه فریاد دارند. مردم می گویند چرا مدل تصمیم گیری در کشور ما با سفره ملت فاصله دارد. مردم به رسانه ها ملی نقد دارند که چرا پیشرفت های انقلاب دیده نمی شود. به اعتقاد ما رسانه ملی باید تریبون مستضعفین باشد.

یادگاری اظهار داشت: یکی از موضوعات حائز اهمیت موضوع مفاسد اقتصادی است که در این زمینه خواسته ما و مردم این است که با دانه درشت ها و هر کسی که فسادی کرده برخورد شود.

* طرح  نهضت مسئله‌محوری و نقش‌آفرینی تخصصی برای حل مشکلات

مقصود درودی دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی در ادامه این برنامه با اشاره به اقدامات بسیج دانشجویی در حوزه های مختلف گفت: بسیج دانشجویی اخیر طرحی با عنوان نهضت مسئله‌محوری و نقش‌آفرینی تخصصی را کلید زده است که رهبر معظم انقلاب هم به آن اشاره کردند.

وی افزود: بسیج دانشجویی با این طرح که اخیرا با حضور 4 هزار 500 دانشجویی بسیجی آغاز شد با استفاده از هسته های دانش بنیان، مسئله محور و خودجوش مسائل را پیگیری می کند و مشکلات مردم و کشور را از طریق علمی و از طریق دانش بنیان بودن بررسی خواهد کرد.

وی افزود: تاکنون یک مجموعه کتاب پنج جلدی نیز در این راستا چاپ شده که در آن به تجربیات موفق بسیج دانشجویی و دیگر تشکل ها پرداخته شده است.

درودی گفت: بسیج دانشجویی در بحث گفتمان سازی و مطالبه گری نیز مباحثی مانند مالیات، بهداشت، برجام و... را بررسی کرده و پژوهشگاه هایی در دانشگاه های مختلف ایجاد شده که این مباحث را به صورت علمی بررسی می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به تجربیات مختلف بسیج دانشجویی در شهر های مختلف به اقدامات این تشکل برای حل مشکلات کارگران اشاره کرد.

* 2 سال است در مراسم روز دانشجو به اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان تربیون داده نشده است

محمد زادمهر دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: این اتحادیه دو سال است که در مراسم روز دانشجو با حضور رئیس جمهور برگزار می شود تریبون داده نمی شود.

وی در خاتمه با انتقاد از روند خصوصی سازی خواستار پیگیری و حل مشکلات معلمان شد و از مسئولان خواست این مشکلات مورد توجه قرار گیرند.

* آقای روحانی! شفافیت حق مردم است/ دولت سازوکار شفافیت را فراهم کند

علی دهقان دبیر دفتر تحکیم وحدت نیز در بخشی دیگری از سخنانش اظهار داشت: باید به آقای روحانی بگویم که شفافیت حق مردم است و باید سازوکار این مسئله فراهم شود همچنین باید به قوه قضاییه بگوییم که حتی اگر رئیس جمهور اقدامی انجام می‌دهد که اشتباه است باید با او برخورد شود.

وی همچنین به نحوه سهمیه‌بندی بنزین هم انتقاد کرد و گفت :اقدامی که اخیراً از سوی دولت صورت گرفت باعث ایجاد مشکلاتی برای مردم شد.

* مردم در انتخابات آینده به برنامه کاندیداها رای بدهند

اسدی در بخش دیگری از سخنانش گفت: مطالبات ما از مجلس بسیار است اما مجلس مادر سالهای گذشته طوری مدیریت شده که می‌دهد یا حرف ما به گوش نمایندگان نمی رسد یا اگر هم می‌رسد نتیجه‌ای نداشته است.

وی از عدم حضور رئیس مجلس در جمع دانشجویان هم انتقاد کرد و گفت: با توجه به دعوت هایی که از آقای لاریجانی شده ایشان در جمع دانشجویان حاضر نشده است. آقای لاریجانی باید بیایند و درباره مدیریتشان پاسخگو باشند.

این فعال دانشجویی در خاتمه سخنان اظهار داشت: از مردم تقاضا می کنم در انتخابات آینده وارد فرایند لیست بازی ها نشوند و برای انتخاب کاندیدای مورد نظر خود موارد مختلف را در نظر بگیرند و ببینند که کاندیداها چه حرف و برنامه‌ای در حوزه های مختلف دارند.

* مردم با مراجعه به سامانه کندو مشکلات استان خود را مطرح کنند 

مقعود درودی دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی هم در بخش دیگری از سخنان خود گفت: سامانه کندو توسط بسیج دانشجویی ایجاد شده و مردم در سراسر کشور می توانند با مراجعه به این سامانه مشکلات استان خود را مطرح کنند و مطمئناً بسیج دانشجویی پیگیر حل این مشکلات خواهد شد و امیدواریم نهادهای دیگر نیز کمک کنند و از پتانسیل بسیج دانشجویی برای حل مسائل کشور استفاده کنند.

* باید  تصمیم هایی که می گیریم با خواسته مردم فاصله نداشته باشد

دانیال یادگاری دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی هم در پایان گفت: تا زمانی که ظرفیت جمهوریت را در انقلاب فراهم نکنیم نواقص ادامه خواهد داشت. ما باید همراه با مردم و با اتکا به مردم تصمیم گیری کنیم. باید تصمیم هایی که می گیریم با خواسته مردم فاصله نداشته باشد.

وی گفت نباید صف مردم معترض و آشوبگران به یک گونه دیده شود و اعتراضاتی که مردم دارند توجه شود.

انتهای پیام/  

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان مالیات رئیس مجلس اقتصاد مقاومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۰۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بگومگوی ثریا قاسمی با صادق قطب‌زاده

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، از نخستین روز پیروزی انقلاب که صادق قطب‌زاده به دستور امام خمینی به عنوان سرپرست سازمان رادیو و تلویزیون معین شد، شمار زیادی از کارکنان این سازمان با وی به مخالفت پرداختند. قطب‌زاده از سویی باید منویات انقلابیون را در تلویزیون پیش می‌برد و از سوی دیگر کارکنان این سازمان که نه‌تنها این قبا را بر قامت او گشاد می‌دانستند و نمی‌توانستند ریاستش را قبول کنند که در مقابل دستورات انقلابی او درباره‌ی مشی تازه‌ی سازمان، تصفیه‌ها یا نوع پوشش کارکنان و... - که بی‌تردید بسیاری‌شان نیز نه خواست شخصی خود او که تصویب شورای انقلاب یا دستور مسئولان ارشد حکومت تازه و گاه در رأس آن امام خمینی بود - مقاومت می‌کردند این کشمکش تا جایی پیش رفت که در روزهای نخست اردیبهشت ۵۸ قطب‌زاده تصمیم گرفت با کارکنان رادیو نشستی رو در رو داشته باشد. در این نشست که در ساختمان میدان ارک این سازمان و در استودیوی شماره‌ی ۸ با حضور ۳۰۰ نفر از کارکنان انجام شد سه ساعت به طول انجامید و رادیویی‌ها اعم از گویندگان و کارگردانان و... رئیس کل‌شان را بی‌پرده به باد انتقاد گرفتند. در ادامه بخش‌هایی آن‌چه در این نشست گذشت را به نقل از مجله‌ی «جوانان امروز» منتشرشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۵۸ می‌خوانید:

جلسه قرار بود ساعت ۲ تشکیل شود ولی چون تا یک ربع به سه از آمدن آقای قطب‌زاده خبری نشد کارکنان تصمیم داشتند دیدار را به هم بزنند که سرپرست رادیو تلویزیون از راه رسید. این دیدار به مدت سه ساعت به طول انجامید که در پایان وعده‌هایی از جانب آقای قطب‌زاده به آنان داده شد.

در آغاز آقای صادق قطب‌زاده پیرامون مشکلات موجود و گذشته‌ی واحد رادیو، انتظارات مردم صحبت کوتاهی کرد و آمادگی خود را برای شنیدن نظریات کارکنان رادیو اعلام داشت و گفت: «حالا این شما و این من»

ثریا قاسمی: من اسمم ثریا قاسمیه، برنامه‌ساز، هنرپیشه و گوینده‌ی رادیو هستم. می‌خواستم بدانم خط مشی شما بعد از این همین خواهد بود که تا حالا بوده یا فرم‌های دیگری خواهد بود؟

قطب‌زاده: ان‌شاءالله که نه، ولی ما تا حالا خط مشی مشخصی نداشتیم.

ثریا قاسمی: همین مقدار که دیدیم.

قطب‌زاده: شما چی دیدید؟ یک مقدار شایعاته یک مقدار واقعیات.

ثریا قاسمی: نخیر، ما مال این سازمان هستیم.

قطب‌زاده: نه متاسفانه این‌که عرض می‌کنم یک مقدار زیادی راجع به ما شایعاته، اون چیزهایی که مورد قبولتونه مشخص کنید.

ثریا قاسمی: یک مقدار برنامه‌هایی این‌جا ساخته می‌شه به وسیله‌ی افرادی که از بیرون آمدند و غیرمتخصص هستند و از کسانی که دارای سابقه و تخصص هستند استفاده نمی‌کنند. دوم این بیرون کردن‌ها، سوم این کم‌کاری‌ها که این افراد نمی‌توانند با اشخاص غیرمتخصص کار کنند، این‌ها یادم بود که گفتم.

قطب‌زاده: عرض کنم در زمینه‌ی افراد متخصص و غیرمتخصص اگر از غیرمتخصصین به معنای واقعی که هیچ چیز سرش نمی‌شود صحبت می‌کنید طبیعتا عذرشان را خواهیم خواست یا آن‌ها را می‌گذاریم زیردست یک آدم متخصص ولی یک مسئله‌ را فراموش نکنید به علت وجود شرایط خفقانی که در مملکت ما بوده عده‌ی زیادی یا در زندان‌ها بودند و یا از درهای این سازمان و سازمان‌های مشابه بیرون رانده شده بودند. استعدادهای زیادی بوده که هیچ دلیلی ندارد که از شما بالاتر نبوده باشند، تمام تلاش آن‌ها این بوده که نظام را برگردانند بنابراین درهای سازمان به روی استعدادهای جدید باز خواهد شد ولو این‌که تخصص‌شان کم باشد ولی این نمی‌شود عده‌ای که در گذشته مبارزاتی نداشته‌اند و امروز صاحب تخصص شده‌اند اجازه ندهند که این‌گونه افراد امروز هم به این سازمان راه نداشته باشند.

ثریا قاسمی: این عده به چه صورت دست‌چین می‌شوند!

قطب‌زاده: به صورت کسانی که ما کم و بیش از گذشته با آن‌ها آشنایی داشتیم، کسانی که هنرشون را در خدمت مبارزات گذاشته‌اند. فراموش نکنید این‌ها در طول سالیان قبل فعالیت‌های زیرزمینی می‌کردند بنابراین از این‌ها استفاده می‌کنیم، این‌ها روز به روز دارن میان، دیروز به سلامتی شما کسی آمده بود با ۵۰ ساعت کار تلویزیونی، البته با یک گروه فیلم‌برداری بسیار عالی، صدابرداری عالی، هیچ جا هم ثبت‌نام نکرده. من رفتم خانه‌اش، خانه‌ای که یک اتاق داشت و چهار نفر در آن زندگی می‌کردند. من نمی‌توانم این فرد را خارج سازمان بگذارم. این‌ها جاشون داخل سازمانه.

کامبیز وحیدی: آقای قطب‌زاده! قبل از این‌که شما بیایید برای آن‌که وقت کمتری گرفته شود به من ماموریت داده شد سوالات را کلاسه کنم، اولین سوالی که آقایان خواستند شما جواب بدهید این است که عنوان کردن مسائل ویژه‌ی سازمان رادیو و تلویزیون از طریق تلویزیون و میکروفون رادیو علتش چیست؟

قطب‌زاده: عرض کنم حضورتان من بارها هدفی که از این معنی داریم گفتم، باز هم متذکر می‌شوم؛ انقلابی شده و این انقلاب با رای و خون مردم این مملکت انقلابی است اسلامی بنابراین چارچوب فکری این سازمان چارچوبی اسلامی است. عرض کنم برای هنر و برای این سازمان و به اصطلاح معروف «بوق» رسالت اولیه‌اش این است که بتوانیم نیازهای واقعی مردم را برگردانیم با بهترین لسان به مجموع جامعه، و نیازهایی هم که باید در جامعه از بین بره، نیازهای کاذبی که قبلا ایجاد شده اون‌ها را از بین ببره و نیازهای متعالی را جای‌گزینش بکنه. این نقش ماست، رادیو و تلویزیون چنین نقشی دارد و بنابراین باید سعی کرد یک مقدار زیادی فرهنگ جامعه را شناخت، یعنی اون‌هایی که نشستند و می‌خواهند در این بازسازی شرکت بکنند باید فرهنگ جامعه را بیش‌تر بشناسند. امیدوارم سوءتفاهم نشود که بگویم شما جامعه را نمی‌شناسید و یا ممکنه بنده خیلی کمتر از شما بشناسم. یعنی همه‌ی ما باید دقت بیش‌تری در شناخت این فرهنگ بکنیم و سعی کنیم آن را به بهترین وجهی بشناسیم و این‌جاست که اون ظرافت هنر را می‌توانیم بشناسانیم به آن‌ها که نمی‌توانند از طریق خواندن و نوشتن بشناسند. این رسالت کلی است و ارشاد جامعه.

(همهمه‌ی حاضرین مبنی بر این‌که جواب سوال را ندادید آقای قطب‌زاده)

قطب‌زاده: سوال‌تان را دو مرتبه بخوانید.

کامبیز وحیدی: من سوال را مجددا می‌خوانم: عنوان کردن مسائل ویژه‌ی خصوصی کارکنان سازمان رادیو تلویزیون از طریق این دستگاه‌ها با مردم علتش چیست؟ شاید این مسائل احتمالا بین خود ما حل‌شدنی است.

قطب‌زاده: عرض کنم علتش این است که ما راستش از روز اول تلاش بر این داشتیم که تا آن‌جا که ممکن است از طریق تفاهم، گفت و شنود، بحث و بررسی، دوستی و رفاقت قضایا را حل کنیم تا بدان‌جا که حتی فشارهای داخلی که بود بر عده‌ای از افراد این سازمان توسط عده‌ای دیگر ما رفع کردیم و گفتیم نه بابا، بین خودتان رفاقت کنید، یک مقدار خاصه‌خرجی‌ها را سعی کردیم جلویش را بگیریم ولی متاسفانه آن‌طور که آرزوی من بود نتوانستیم کنار بیاییم تا این‌که حملات، شایعات و دروغ‌پردازی‌ها و اذیت شروع شد. ما نه اعتقاد به ساواک داشتیم و نه اعتقاد به نیروی نظامی داشتیم ولی اعتقاد داشته و دارم که در هر چیزی باید نظارت مردم وجود داشته باشد و مسائل و مطالب را با مردم در میان گذاشت علتش هم به طور روشن در این مسئله‌ی اساسی است که یک عده‌ای یکهو برای خودشان حق آب و گلی قائل شده‌اند که ما در این‌جا هستیم و تمام کارهامون هم باید بر اساس انتخابات خودمان باشد. سازمانی که متعلق به مردم است و با تمام ریشه‌های فرهنگی مردم ارتباط دارد یک عده‌ای هر عده‌ای بخواهند نظرات و عقاید خودشان را تحمیل کنند، بیان دارند که با نظرات و عقاید مردم ارتباط نداشته باشد، ما این را نمی‌پذیریم و به این دلیل حرف‌ها و مشکلات را با مردم در میان گذاشتیم و از این به بعد هم در میان خواهیم گذاشت ولی امیدوارم در آینده بتوانم زمینه‌های مثبتش را در میان بگذارم. تمام مسئله این نیست که رادیو و تلویزیون فقط اون گوینده که صدایش زنگ داره یا چهره‌اش فلانه این نماینده‌ی رادیو و تلویزیون مملکت است بلکه اون کسی هم که زمین این‌جا را می‌شوره، اون کسی هم که خاک می‌خوره اون هم نماینده‌ی واقعی این سازمانه، باید همه‌ی این‌ها شناخته بشوند. تنها عده‌ای از هنرمندان که امکان دارد با مردم روبه‌رو شوند این‌ها نیستند که نماینده‌ی واقعی مجموع این سازمان‌اند، این‌ها فراورده‌های سازمان‌اند، تمام عناصری که در این سازمان کار می‌کنند، به هر شکلی، این‌ها در به ثمر رساندن اون هنر شریک‌اند، باید بهشون احترام گذاشت ولی این‌ها آرزوست. تا به حال زمینه‌های منفی را با مردم در میان گذاشتیم، زمینه‌های مثبت پیدا کنید آن‌ها را هم در میان خواهیم گذاشت.

ثریا قاسمی: شما فکر می‌کنید الان عقاید مردم حاکم بر سازمان است!

قطب‌زاده: حاکم بر سازمان متاسفانه تا تصفیه نشود نیست.

ثریا قاسمی: یعنی این درسته که شما کارکنان رادیو را رو در روی مردم قرار دهید و بگویید ما اسماشون را می‌گیم، من نمونه‌اش را دیدم. یک خانومی را در خیابان دیدم که گریه می‌کرد گفتم چرا گریه می‌کنی؟ گفت عکس آقای قطب‌زاده را در روزنامه دیدم و اعتراض کردم و این آقا مرا زده است!

قطب‌زاده: عرض کنم به حضور مقدستون من اعتقادم و علاقه‌ام این بود که تمام کسانی که در این سازمان زحمت کشیدند، و به حق خودشون نرسیدند در این مدت، خودشون نگاه کنند به کسانی که حق این‌ها را خوردند، لااقل این قدرت اخلاقی را نشان دهند که تنها روابط حرفه‌ای نباید باعث قبول یک سلسله بی‌عدالتی‌ها شود. این گله‌ی من از کسانی است که مورد ظلم قرار گرفتند، با هر زبونی که من با این حضرات صحبت کردم متاسفانه هیچ بیانی که بتواند به تفهیم موضوع کمک کند و این‌ها بیفتن به یک سلسله کار کردن مثبت و قدم بردارند تاکنون نشده بنابراین من هر روز جنگ اعصاب را ادامه می‌دهم و تمام مردم خیال کنند همه چیز در این‌جا هست و این برنامه‌ها که یکی پس از دیگری درب و داغون می‌شه کسی که نمی‌آد یقه‌ی آقایون رو بگیره یک برنامه که خراب می‌شه در این مملکت تمام این فشارها روی شخص من متمرکز می‌شه، چرا فیلم آقای خمینی این‌طور شده، چرا فیلم آقای بازرگان اون‌طور شده، چرا نمی‌دونم فلان فیلم که اون‌جا هست این‌طوری شده، چرا مطلبی که از رادیو درآمده این‌طوری شده، یک میلیون نفر میاد جلوی جام‌جم حداقل این است که واقعیت را بگوییم، گوینده می‌گه هزاران نفر اون‌جا جمع شده بودند و اون می‌دونه اون یک میلیون نفر که اون‌جا بودند می‌دونن اون داره دروغ می‌گه چرا این‌طور شده و... یک موقعی آدم اینا رو تحمل می‌کنه برای این‌که اصلاحی بشه ولی یک موقعی هر روز بدتر می‌شه (همهمه‌ی حاضرین) به جای این‌که به کار بپردازند آمفی‌تئاتر را گرفتند، حقوق هم که ماهیانه می‌گیرند، هی می‌نشینند مرتبا خودشون را شارژ می‌کنند و هم دیگران را و هر روز شایعه‌سازی، اون شب گفتم، از روزی که به این سازمان آمدم هشت بار مرا مستعفی قرار دادند، پریروز شیرینی می‌دادند (خنده‌ی حاضرین) جامعه‌ی توحیدی اومدن گفتن ما همین امروز می‌ریم سر فلانی را می‌آوریم. شما اینارو نمی‌شنوید؟

ثریا قاسمی: ما می‌شنویم ولی آقای قطب‌زاده! شما نباید بچه‌ها رو رو در رو قرار بدین.

قطب‌زاده: بچه‌ها نباید مرا رو در روی ملت قرار بدن.

ثریا قاسمی: شما قبول کردین، من به چشمم دیدم خانومی را کتک می‌زدند (همهمه)

...

۲۵۹۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903468

دیگر خبرها

  • بگومگوی ثریا قاسمی با صادق قطب‌زاده
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • برنامه دولت برای چگونگی تداوم کالابرگ تا هفته آینده اعلام می شود
  • وزارت رفاه: تا هفته آینده، برنامه دولت برای نحوه تداوم طرح کالابرگ اعلام می‌شود
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده
  • اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده